onsdag 31. august 2011

Noen bruktfunn igjen...


Nattbord trenger vi i Lunden, og dette fant jeg på bruktbutikken til en 50-lapp. Litt oppussing må til, og en ny knott skal det få, men enn så lenge får det være som det er.Jeg skrev i forrige innlegg at jakten på gardinkulene fortsatte, og jammen ble det gardinkuler på meg! Til alt hell hadde bruktbutikken halvpris-salg på alle varer denne uka også... Ikke mindre enn åtte kuler fikk jeg med meg herfra, så nå er det nesten nok til alle vinduene i stuene våre.En sånn fjøskuppel har vi i kjelleren i Lunden, men vi vil gjerne ha en på uthuset også og jeg ble veldig fornøyd da jeg fant denne til halv pris.
Dette nattbordet er et bruktkjøp fra tidligere i sommer, og jeg har enda ikke bestemt meg for om jeg skal male det eller ikke. Det har litt skader, og platen på toppen er vannskadet. Enten beholder jeg det som det er og legger en glassplate på toppen med en tapetbit/hyllepapir under, eller så maler jeg det. Hva ville du ha gjort med nattbordet?

8 kommentarer:

Hulda sa...

Skal si du har vært heldig med alle dine funn! Nattbordene passer perfekt.

KKvinneblogger sa...

Du må ikke finne på å male dette fantastisk flotte nattbordet! Se på det levende, lekende mønsteret i treet, da, menneske!
Å dekke det med maling vil være å drepe det. Skulle gjerne hatt et sånt!

Måtte bare få sagt det.
Nydelige ting du har fått tak i :)

Maria - Min oldemors hus sa...

For et høvelig lite nattbord det lille kvite var, et sånt skulle jeg gjerne funnet jeg også. (",) Når det gjelder det andre bordet ville jeg absolutt beholdt det som det var, spillet i overflata er jo utrolig flott. Det vil man aldri få tilbake om man maler og så etterpå angrer seg. Og i de rette omgivelsen vil det bli et stasobjekt ethvert øye søker seg mot. Lykke til!

(eddas) sa...

Ja,fine funn du har fått tak i..fine nattbord..
ha en fin dag
klemklem

Mira sa...

Så mye fint du fant da! lurer nå litt på hvor denne bruktbutikken"din" er? Som har så mye fint! Mulig eg har vert der da. Regner med den er på din kant av byen.

Fine nattbord, eg ville ikkje malt det brune! Vertfall ikkje før eg viste hvor det skulle stå, og eg var 120 prosent sikker på å ikkje angre!

Flott fjøskuppel, har sånne i fjøset her, men dessverre er noen knust også.

Loppis til lørdag! kanskje du finner gardinknotter da! Ser eg noen skal eg tenke på deg!

Nyt denne fine dagen da! Klem,

Blått til lyst sa...

Her er det bare å føye seg inn i koret:
Flott kjøp - godt gjort - og ja, det ene trenger virkelig en ny knott, og det andre må få beholde utseende sitt. En tapetbit og en glassplate er en god idé. Ligger det løst på toppen, er det jo bare å nappe det vekk om smaken skulle endre seg.
Jeg gleder meg sikkert nesten like mye som dere til å se huset ferdig *S* - Liv

Unknown sa...

Tilogmed meg som maler alt jeg kommer over hadde beholdt dette nattbordet umalt. ;-) Jeg ville nok som du også sier hatt en glassplate på toppen, men kanskje med en hvit heklet brikke under. :-)

Livet under Skriua sa...

Jeg er enig med alle de andre kommentaren du har fått. Ville ikke malt nattbordet.

For en jobb dere gjør med huset! Morro å følge med på fremdriften :-)

Legg inn en kommentar