Del 7: Spiskammerset


Spiskammerset etter at hyllene er revet ut. Dette rommet er kanskje det som så verst ut i hele huset da vi overtok. Huset var blitt forlatt med mat i hyllene, noe musene i området visste å sette pris på...De hadde spist både det som var spiselig og det som ikke var spiselig her inne. Til og med dørstokken har merker etter de flittige gnagerene!Dermed måtte nye hyller settes opp, og etter vasking og pussing ble hele rommet malt.

Spiskammerset er stort sett ferdig, det mangler bare litt lister og et par strøk maling på muren. Enn så lenge blir det brukt til å oppbevare verktøy i, men her inne skal det bli god og musesikker oppbevaring for mat og diverse kjøkkenutstyr. Tidligere har kjøleskapet også stått her inne, noe som kan være praktisk siden kjøkkenet ikke er så veldig stort.

Bilder lånt fra Gammelhuset.no: melkeflasker i glass og emaljespann
Bilde lånt fra Byggfabriken.se: emaljeskilt "Skafferi"
Spiskammerdøren januar 2013Spiskammer, august 2014


 1 kommentar:

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Hei igjen. Tok en tur inn i ditt spiskammer, jeg. Så koselig. Og så ble jeg så glad at du har rett skrivemåte på skiltet. De aller fleste tror det skal være s på slutten. Dersom du husker det, vet du hvor emaljebøtten med spade kan kjøpes? Jeg kjøper nemlig glutenfritt mel inn i sekker og oppbevarer dem i plastikkbøtter. Disse hadde vært midt i blinken for dette formålet. Du kan gjerne svare meg på IG hvis det er lettere.
Ha en fortsatt fin kveld da:)
Klem fra Hjørdis

Legg inn en kommentar