tirsdag 6. september 2011

Inngangspartiet og strikketips


Inngangspartiet har vært et av de stedene på huset som har vært i dårligst stand,
men det begynner å komme seg her nå.En bit av bunnstokken måtte fjernes pga råte.
Siden muren har sunket, måtte det støpes et fundament til den nye bunnstokken.Ny bunnstokk i impregnert materiale er på plass, og samtidig er isolering og plating av ytterveggen i full gang.Asfaltplatene er ikke så dekorative, men hvitmalt kledning ligger ferdigmalt og venter på å få lyse opp tilværelsen i Lunden.I mens har høstfølelsen kommet snikende sammen med masse nedbør, og da er  det koselig å ta fram strikkepinnene igjen. Et av mine favorittblader, Lev Landlig , hadde flere inspirerende strikkeoppskrifter i det siste nummeret. Absolutt verdt å ta en kikk, for her er det inspirasjon til både strikking og mye mer!
Til slutt må jeg takke for alle tilbakemeldingene jeg fikk da jeg i forrige innlegg funderte på om nattbordet skulle males. Jeg kan berolige dere med at det kommer til å forbli som det er, men jeg må gjøre noe med topp-platen. Det er egentlig et av mine prinsipper å la møblene være som de er hvis de ikke er altfor skadet, og skadene er tross alt ikke så store her. Takk for hjelpen :o)5 kommentarer:

Tone/Skrinet Antik og Kuriosa sa...

Ååååh, som jeg kjenner meg igjen i disse bildene. Gamle hus byr på mange overraskelser og mye jobb. Men det er da verdt det til slut :-) Nei, asvaltplater er ikke de lekreste men så godt de skydder mot vind og kulde... Blir spennende å se når inngangspartiet står klart!
Ha en fortsatt deilig uke!
Klem Tone

Ramme Alvor sa...

hei!
For ein herleg blogg! Du har fine bilder, lyse og lette. Eg brukar ikkje ekstern blits. Eg bruker lang lukketid og sit og ventar i timasvis på godt lys. :)

Klem!

MissMette sa...

Hei Mona :)
Tusen takk for alltid så koselige kommentarer
inne hos meg ღ virkelig koselig... Liker veldig
godt bloggen din og følger ivrig med :) For en
jobb dere gjør!!! - her er det bare å ta av seg
hatten ;) Det er ikke bare, bare med gamle hus
og syns dere er kjempeflinke ღ blir kjempefint
her hos dere... Ønsker deg en fortsatt fin helg
Stor klem fra Mette

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Tusen takk for koselig hilsen hos meg!! Setter så pris på det!:-)
Inngangspartiet kommer til å bli bra! Det føles alltid litt motløst mens det står på. Men dere har kommet langt nå - nesten ferdige:-)

Lev Landlig er det kjekkeste bladet jeg vet og gleder meg like mye hver gang det kommer i postkassen. Så nydelig farge strikketøyet ditt er! Fint bilde!
Ønsker arbeidsheltene en god søndag:-)
Klem fra Hjørdis

new mexican bird sa...

These are the 2011 BEFORE pictures,can you post the 2016 AFTER pictures ?
I would love to see them .

Legg inn en kommentar