mandag 14. november 2011

Spisestua er innviet


Endelig har vi et sted vi kan gå inn og varme oss, spise maten ved et bord (!) og andre trivielle ting som en ellers tar som en selvfølge i et hus! Midtstua eller spisestua er så godt som ferdig, selv om det selvsagt gjenstår en del flikking, dører som skal skiftes ut og en ovn som skal inn før vi kan si oss helt fornøyd.Foreløpig er den enkelt møblert, for dette skal først og fremst være oppholdsrommet vårt når vi er og jobber i huset framover. Døren til høyre har fått et høyst nødvendig strøk hvitmaling for ikke å skremme livet av folk, men her skal det inn en gammel dør med speiler etterhvert.Vinduene er ferdiglistet, og gulv-og dørlistene er også kommet på plass.

I kroken her skal rundovnen stå oppå noen flotte skiferheller som vi har tatt vare på fra trappa utenfor huset.
De flotte stolene vi fikk rimelig på en auksjon gjør seg i den ellers så lyse stua.

Vår forløpig eneste varmekilde gjør nytten mens vi venter på innstallering av ovn. Skyvedørene fra 50-60-tallet skal skiftes ut. Her har vi tenkt å sette inn to av speildørene vi fikk i sommer og bruke dem til skyvedører.

Jeg må igjen få takke for alle de hyggelige kommentarene jeg har fått fra dere; kjempekoselig!
 Vil du se flere førbilder og planer for de ulike rommene kommer jeg til å legge disse ut under "Huset-rom for rom" til høyre på bloggen etterhvert som de blir ferdige.

9 kommentarer:

Hulda sa...

Gratulerer så mye! Det ble virkelig staselig i stua. Flott det gamle bordet, og stolene. Jeg sitter forresten på en maken stol som den du viser, med hullmønster i setet. :) De er fine, ja! Gleder meg til å se at du pynter til jul her, det blir nok nydelig!

Blått til lyst sa...

Du store allverden så godt å få et rom i alle fall nesten ferdig, og så koselig det ble!
God stemning, og vakre bilder med blå rye i den blå timen.
Gleder meg til å se fortsettelsen - Liv

EKTE INTERIØR sa...

For et vakkert rom! Jeg liker alt du viser, det er som en landlig drøm! :) Jeg liker så godt teppet ditt, lurer på om jeg skal ta en tur til Home & Cottage og kanskje finne meg en passende fillerye jeg også. :) Har så lyst på noen tepper på kjøkkenet i andre farger enn de jeg har. Vet du om de alltid har filleryer på H&C? :))

Hilde - Feien og Fjong sa...

Kjempe bra! Godt jobba! Kjekt å sjå kor fint det blir :-)

Maria - Min oldemors hus sa...

Fiiint! Det må være supert å spise her mellom slagene. Og stolene var veldig flotte. (",)

livet på løkkevold :) sa...

hei der :) jeg tenker at dette huset kanskje minner om mitt mer og mer :) så jeg gleder meg til å følge deg videre og se hvordan du utvikler ideer og planer, kjempe spennende :D

klemmer fra Malin

Mira sa...

Det blir bare så koselig! liker godt alt sammen, ikkje mal de gamle møblene. "Stoler egentlig på deg" He he. Syns det er så fint med sånnt gammelt litt slitt brunt treverk!

Det blir ein nydelig dag i dag også! Kos deg i finværet. Klem,

Gårdsjenta sa...

Det blir veldig fint!! :D Moro å se at alt arbeidet gir resultater :)

Toril A sa...

Virkelig sjarmerende!

Legg inn en kommentar