mandag 12. mars 2012

Sponkurv


Jeg var så heldig å komme over denne flotte, gamle sponkurven på bruktbutikken en dag, og det til en veldig grei pris.
Ser for meg at den kan bli fin i gangen i Lunden med votter og luer, eller i stuen, sånn som her til oppbevaring av pledd.
Godt brukt og med fine detaljer; akkurat slik det skal være.

En gammel såpeskål fra Egersund var et annet funn; både fin og praktisk.
En liten kuriositet jeg ikke kunne motstå var denne medisinesken fra Løveapoteket i Arendal. Det må ha vært utrolig mye koseligere å få medisinen sin i en slik eske enn i en kjedelig plastboks!
Dr. Christiansen hadde vel en forholdsvis grei håndskrift til å være lege, og jeg tror det står "1 pulver  (?) av og til ved hodepine"... Esken er snart 80 år, og  er fortsatt like fin.
Eggeglass som dette er alltid gøy å finne, og de kan fint brukes sammen om de ikke er helt like. Disse to var helt sorte, men ble så mye finere etter en runde med sølvpussen.

5 kommentarer:

Hulda sa...

Så utrolig flott sponkurv og tepper i den. Likte godt kurven, har en stor i spon, de er så flotte. Et nydelig teppe du har laget, i så skjønne farger.

Blått til lyst sa...

Eggeglassene og såpeskålen var selvfølgelig fine, me sponkurven tok prisen, da! Nydelig sjarmerende med vakre og håndverksmessige detaljer. Virkelig et godt kjøp og en kurv som er like praktisk som den er flott *S*
God uke fra Liv

Ruter & Hjerter sa...

Hei! -Jeg så de flotte muggene på kjøkkenbordet ditt og la merke til hvor lyst platen på kj.bordet ditt var... har du satt det inn med noe??
Jeg har et eike bord som jeg vil få en lysere patina på uten å måtte male....

Monica sa...

Ååh nydelig korg, akkurat passe slitt og med fine farger. Herlig såpeskål og medisineske også :))


Ha en fin onsdag :))

MissMette sa...

Hei Mona :)
Tusen takk for koselige kommentarer hos meg ღ Har vært litt dårlig på kommentarer i det siste jeg… har for det meste bare vært inne og tittet hos dere… Alltid koselig å titte innom deg, masse fine bilder og innlegg – til STOR inspirasjon… Kurven her var bare skjønn da ღ og nydelig lappeteppe du har laget – likte fargene veldig godt. Melkaret var også aldeles nydelig, og så fine bilder, virkelig stemningsfullt og vakkert ღ Ønsker deg en fortsatt fin søndag og helg, takk for titten ;) Klem fra Mette

Legg inn en kommentar