onsdag 6. april 2011

Awarder

Jeg har vært så heldig å få disse koselig awardene i det siste. Egentlig hadde jeg vel bestemt at jeg skulle ha en award-fri blogg, men siden jeg aldri har gitt uttrykk for dette er jo ikke det så godt å vite for andre ;o) Grunnen er rett og slett at jeg får dårlig samvittighet fordi jeg ikke får fulgt opp awardene og gjort det som ofte følger med det å bli tildelt en slik. Derfor; her er de siste awardene jeg har fått og en stor takk til de snille bloggerene som har gitt dem. Heretter blir "Huset i Lunden" award-fri. Denne awarden fikk jeg for en stund siden fra Mita på landet , en flott blogg om restaureringen av et nydelig sveitserhus.

Denne fikk jeg fra Hilde's verden , en spennende blogg om både oppussing av et flott gammelt hus og alt det kreative denne koselige damen finner på.


Den siste awarden fikk jeg fra Mitt blogglandia som også er en flott blogg med masse spennende inspirasjon.


Jeg anbefaler alle å kikke innom disse bloggene, og kom gjerne innom her igjen en av de nærmeste dagene også - jeg holder nemlig på å forberede en giveaway her...

1 kommentar:

Frøken Jægers Hus sa...

Gratulerer med alle awarder!!! Det er veldig hyggelig. jeg selv har også en awardfri blogg.. Litt ubehagelig, men jeg bruker ikke så mye tid på blogging, det er så mye annet som trenger tiden. Men nå har jeg kost meg lenge og vel inne hos deg! Såååå mye fint du har samlet!! Misunnelig på fajansen din, nydelige skåler! og parafinlampen, er virkelig svak for dem.

Blandebatteriet er bestilt gjennom www.lino.no og er fra www.crolla.it :)

Legg inn en kommentar