søndag 16. juni 2013

 
Jeg har vel nevnt det før, det med at en stadig vekk må omrokkere på hva en skal sette igang med av arbeidsoppgaver når en pusser opp et gammelt hus. Dette fører ofte til at det står igjen småting som en tenker at "det tar jeg senere, det tar ikke så langt tid".
 Mange slike ting tar til slutt mye tid ;-)
 I dag fikk vi gjort en del slike gjenstående oppgaver; sparkling, pussing og maling av lister, liste rundt vinduer, male vindusbrett osv. En ryddeaksjon kom også vel med, så nå har kjøkkenet blitt tatt tilbake til å være kjøkken og ikke verksted/oppbevaringsrom for maling og verktøy.
 
 
 
 
Et gammelt bord gjør foreløpig nytten som kjøkkenbenk.
 
 
Dermed fikk jeg inspirasjon til å ordne litt mer på kjøkkenet, og sånt blir det jo bilder av. Så får det heller være at gulvet fortsatt ser ille ut, og at kjøkkeninnredningen mangler ;-)
 
 

En gammel kaffeboks jeg har vært så heldig å få.

Det gule bordet er nesten for fint å dekke over med duk, men en sommerlig og stripete duk fra Nyblom ò Kollen passer fint inn til blåfargen på kjøkkenveggen.
Gryteklutene, "spiskroken" (redskap til å løfte opp ringene på komfyren) og kaffekjelen er klare til bruk, så får vi håpe at komfyren er medgjørlig når vi skal tenne opp i den...

Emaljeskålen fra gjenbruksbutikken har forløpig fått plass ved siden av utslagsvasken i påvente av at badet skal bli ferdig...


Liljekonvall i en liten Egersund-vase på bordet i gangen. Det vokser massevis av liljekonvall like foran huset, så en trenger ikke gå langt for å finne friske blomster.
 

 
Ivrige blomsterplukkere sørger for at omtrent alt av kopper og kar må betjene som blomstervaser i Lunden, og her er det kaffekjelen fra det gamle bedehuset som må til pers.

 
 
 
 
 
Da passer det fint å fyre opp vaffeljernet sånn at blomsterplukkerene får lønn for strevet :-)
 
 
Ha en fin-fin uke!
 
 

5 kommentarer:

Gårdsjenta sa...

så mange flotte bilder :) veldig velkjent det der... her mangler vi noe i de fleste rom, selv om viu er "ferdige". sånne ting som egentlig ikke tar så langt tid, det må bare gjøres... er ofte sånn når jeg setter i gang med småprosjekter også, det siste lille før man er ferdig gjenstår :)

nydelig ovn! og så flotte bord :)

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei!
Så herlige bilder, og herlig kjøkken! Den ovnen var jo bare en ønskedrøm! Og markblomster over alt - det er så fint! Så får det bare være at det drysser litt fra dem!

Nei, man har jo lett for å utsette kjedelige ting, naturlig nok, men til slutt må det jo tas!

Ønsker deg en fin dag!

Klem Cathrine :-)

KKvinneblogger sa...

Mange koselige gamle ting som skaper miljø i et gammelt hus :)

Maria - Min oldemors hus sa...

Her var det mye fint. Så bra å få kjøkkenet sitt tilbak. (",)

Mia, New Room Interior sa...

Åh, for en nydelig farge på veggene, og såå koselig stil hos deg!! Lenge siden jeg har vært innom, så var gøy å se! Gjennomført og nydelig!! Ønsker deg en fin sommerdag! KLEM

Legg inn en kommentar