mandag 24. september 2012

Høstlig oppdatering

 
 

Vått og høstlig i Lunden nå, men det har sin sjarm det også...
 
 


 
Nye naboer hadde flyttet inn på jordet foran huset, så nå føler vi nesten at vi har gård - til tross for at fjøset er revet for lengst ;o)
 
 
 


Litt småjobbing innendørs må også til, og beslagene jeg viste i forrige innlegg er nå blitt monterte.
 
 
 
 

De fleste passet fint, men nye beslag har dessverre ofte for korte skruer i forhold til materialene som ble brukt før i tiden, så her må vi på skruejakt.
Nattbordet hadde dråpehåndtak fra før, så da passet dette fint å ha på skapdøren.
 
 
 
 
 
De enkle og fine knottene var som laget  til de små skuffene på toalettkommoden.
 
 
 
 


Ikke det beste fotolyset på loftstua, men glansen i taket er iallefall synlig. Taket her blir eggehvitt, veggene får samme gråfarge som gangen nede og gulvet blir malt i gråfargen "Morgendis". Gangen nede er nå ferdigmalt, men gulvet er fortsatt uferdig. Her skal det på noen flotte gulvlister fra bedehuset, som vi for tiden pusser og maler - skikkelig gjenbruk med andre ord...

På kjøkkenet skal gulvet også males, ellers begynner det å bli ganske ferdig her. Litt lister har kommet opp her den siste tiden og krydderhyllen har fått plass på veggen...
Vi lurte på å male den, men jeg tror den skal få beholde sin originale farge og patina.

Vi begynner å bli passe lei skjøteledningene som ligger overalt i huset, men hjelpen er heldigvis underveis. Elektrikerene har gjort en god jobb, og enda gjenstår det litt før de er ferdige. Godt å få alt det elektriske i orden, og prikken over i'en blir jo å få montert de fine bryterene og stikkontaktene vi kjøpte på Molo AS.

Ikke de store tingene som har skjedd i det siste, men det går sakte, men sikkert framover :o)4 kommentarer:

Hulda sa...

Huset i Lunden blir bare finere og finere for hver gang jeg ser bildene du legger ut. Så flotte beslag og knotter, gjorde seg på nattbord og kommode. Så trivelig det ser ut i kjøkkenet med den gamle komfyren og den fine døra. :) Elsker gamle dører, er glad det er slike her i huset også. Alltid så mye inspirerende hos deg!

MissMette sa...

Å, så masse fint, og jeg syns dere har fått gjort mye jeg :) Det kommer til å bli så koselig her hos deg ღ alt så gjennomtenkt og vakkert laget. En drøm å titte inn her til deg, sjarmerende og vakkert... Elsker naturbildene dine også, herlig høstlig og vakkert ღ - og ikke minst søte naboer dere har fått her :)) - vakkert alt! Ønsker deg en fortsatt fin uke, stor klem fra Mette

LIVS LYST sa...

Jeg gleder meg ved synet av denne prosessen! Dere er så flinke og det blir så fint. Og så moro med kuer på jordet da. Det var jo prikken over i`en.

Hils! ;O)

Mita på landet sa...

Her har det skjedd mye siden sist!
Takker nok en gang for masse inspirasjon - det er så gøy å se hvor fint dere får det:)

*Marita*

Legg inn en kommentar