mandag 27. august 2012

Nye bruktfunn

 
 
 

En liten bruktbutikk-runde ga som vanlig uttelling, og denne lille gardinstangen var et av dagens kupp. Den tenkte jeg kunne passe fint til det lille vinduet på et av soverommene i Lunden. Gardinkulen på den ene siden kan tas av, og stangen må antagelig kappes litt, men ellers var den helt perfekt.


 

Et par gamle linhåndklær med monogram så ikke ut som det var tatt i bruk en gang....

Utrolig flott håndarbeide gjør at de er like dekorative som de er praktiske.


To fine fat fra Stavangerflint, i et mønster jeg har skål i fra før, og en flott påleggsgaffel med perlemorhåndtak. Gaffelen fikk jeg med på kjøpet...
 
 
 
 
 

Salatkniv med patinert håndtak til 10 kr.

 
 
 
 

Jeg synes disse vinballongen er så fine med det gamle, ruglete glasset. Denne hadde en grei størrelse, så den kan stå både på bordet og gulvet, gjerne med noen fine strå i.
 
 
Eller på verandaen i selskap med oliventreet.


Det var gøy å gjøre noen kupp til huset igjen - nå var det en stund siden sist!
Har du gjort noen gode bruktkjøp i det siste?
 
 
 
 
 

3 kommentarer:

Hulda sa...

Flotte bruktfunn! Du har vært heldig med alt. Flotte de håndklærne med monogram. Likte også veldig godt gardinstanga og tallerkenene. Mye fint, og bildene dine er så vakre også. :)

Vibeke Sæther Svenningsen sa...

Så morro å finne denne bloggen,har veldig sansen for din stil nemlig:)))Flotte funn og som du sier vakre vakre håndarbeid de utførte før i tiden. Slike hådkler kan ikke jeg få nok av,og får alltid med meg et eller to når man er på bruktrunden:)Her kommer jeg så gjerne igjen!


Go tirsdagsklem fra Vibeke

Maria - Min oldemors hus sa...

Du har en usedvanlig teft! Jeg er som vanlig litt misunnelig på alt du finner, særlig linkopphånddukene. Har noen gamle her i huset som tas vare på som gull...

Vi har ei mugge med de samme stripene rundt kanten på setra vår, fin. (",)

Jeg har forrestern gjort et bruktfunn ganske nettopp, blei inspirert til å presentere det nå, men skal vente til tåka letter sånn at det blir bedre fotolys.

Legg inn en kommentar