søndag 6. mai 2012Tusen hjertelig takk for koselige kommentarer på forrige innlegg; det var veldig hyggelig!
Det er selvsagt slike innlegg som er morsomst å dele med dere, der et rom er ferdig og ser litt mer innbydende ut enn det gjorde da vi begynte. En kan dessverre ikke hvile så lenge på laurbærene, og flere rom står klare og ber om hjelp - så her er det bare å begynne på nytt igjen ;o)
(Døren inn til badet)

Dette rommet tror jeg ikke har blitt vist på bloggen før; nemlig stue nr.3.
I huset vårt ligger det tre stuer på rad og rekke, og for å komme til badet må en gå gjennom denne stuen. Her var veggene dekket med plater av samme type som på badet, og under disse kom det til syne solgul perlestaffpanel med innslag av blått og grønt.Og på den solgule panelen var det da naturlig nok omtrent en million spikerhull etter de tidligere nevnte platene... Disse må jo sparkles, og det ble gjort i dag.
Jeg skulle gjerne vist dere et oversiktsbilde av stuen, men det er litt vanskelig siden det står et digert, grønt skap midt i rommet... Tre vinduer (som også byr på litt jobb) slipper inn masse lys her og har utsikt til veien og jordet.
De to vinduene som vender mot jordet.
Her har de brukt det de hadde for hånden; fine farger alle sammen, men vi har ikke helt bestemt hvilken vi skal satse på.
Om det ikke ser så fint ut inne, så er iallefall utsikten fin, både mot veien...
...og mot jordet der vi stadig vekk får øye både på rådyr og elg.


Utenfor huset holder vi på å støpe trapp foran inngangsdøren, og fundament i forbindelse med grunnmuren. Det siste er for at vi skal kunne jekke opp huset sånn at vi slipper å gå i nedoverbakke i gangen.
 Bilder kommer forhåpentligvis snart fra disse prosjektene også.7 kommentarer:

Hulda sa...

Dette rommet blir nok også supert når dere er ferdige. Det har jo godt potensiale, ser jeg. :)

Tone/Skrinet Antik og Kuriosa sa...

Nei, med gamle hus er det ikke så lenge man kan ta disse "hvilepausene" men viktig å kose seg litt med ferdige delmål også :-)
Når man ser resultatet av innsatsen deres er det jo så absolutt verdt hver eneste svettedråpe, tåre og verkende muskel...
Jeg er svak for grønt og likte veldig godt den svakgrønne som er rett over døra på i hvert fall et panelbord :-)
Gleder meg til å se det ferdige resultatet!
Ønsker deg en strålende uke

Klem Tone

Tante Titti sa...

Forrige rom ble i allefall nydelig, og det blir helt sikkert dette også. For en jobb dere har gjort med spaklingen... Men det ser ut til å være masse potensiale og utsikten fra rommet er iallefall upåklagelig!
Ønsker deg en fin fin ny uke, og kikk gjerne innom bloggen min for å delta på min give away!!
Titti-klæmm!!

Mita på landet sa...

Oi oi oi.. For en jobb! Men tenk, mye er overstått når sparklingen er gjort;)
Vet ikke hva det har seg, men jeg syns alltid at panelen kommer så fint til sin rett allerede når sparklingen er ferdig..;) Mulig fordi perlestaffen blir framhevet?! Ikke vet jeg, men PENT blir det i allefall! Gleder meg til å se fargevalg!!:)
Taket så jo veldig fint ut, da. Er det det gamle, originale?
Lykke til med nytt rom-prosjekt og ha en flott uke!:)

*Marita*

Annki sa...

Kjempe koselig og fint hus..og tun..tomt..
Fint at dere kan dele restaureringen med andre.
Du var jo heldig med møblene..så fint det ble! ;)
Hilsen Annki:-)

Maria - Min oldemors hus sa...

Det blir spennende å se hvilken farge dere lander på. Malearbeidet går jo som oftest greit når bare sparklinga er gjort. Lykke til! (",)

Maris Gyngestol sa...

Så moro å finne forskjellige farger!! Jeg ville nok gått for den grønne, men det blir spennende å se hva dere velger!! :)

-Mari

Legg inn en kommentar