tirsdag 29. mars 2011

Så heldig kan man være!

Jeg skrev for en stund siden om den flotte melsikten jeg var så heldig å få av noen som visste jeg jaktet på gamle ting til huset vårt. Her om dagen fikk jeg ikke mindre enn et lass med flotte ting fra den samme snille giveren!

Denne Höganäs-krukken er veldig fin, og blir ekstra satt pris på siden den store hollandske krukken som stod i kjelleren på huset på mystisk vis "forsvant" under visningen...Hele 15 l rommer den, og den lille 3-literskrukka vi kjøpte i Höganäs i fjor sommer blir liten i forhold.
Gamle kofferter er jo både sjarmerende og praktiske til oppbevaring av forskjellige ting. Jeg hadde ingen fra før, og i mitt hode har denne vesle kofferten allerede fått sin plass i Lunden.
Adresselappen henger fortsatt på...


Lamper er noe jeg alltid er på utkikk etter, og denne kommer til å bli kjempefin med en ny stoffledning.Sist, men ikke minst, fikk jeg dette gamle bordet! Litt reparasjon må til, men jeg håper det lar seg gjøre å beholde det som det er uten å måtte male det. Bordplaten kan slåes ut, sånn at den blir dobbelt så stor.


Vakre gamle ting som jeg ble utrolig glad for.

Nok en gang; tusen takk til den snille giveren :o)

6 kommentarer:

(eddas) sa...

Så heldig at det kommer slike ting til deg:)
Tror jeg har 20 gamle kofferter nå...bruker de som oppbevaring av alle slag:)
ha en kos kveld
klemklem

Tone/Skrinet Antik og Kuriosa sa...

Så heldig du er og så snille mennesker du kjenner! Det bordet var helt nydelig, tror det er et gammelt såkalt "spillebord" det dreier seg om. Krysser fingre for at du kan beholde det originalt selv med litt reparasjon :-)
Ønsker deg en deilig uke videre og tusen takk for koselig kommentar hos meg :-)
Klem Tone

Blått til lyst sa...

Flotte ting du har fått, og er enige med forrige kommentar - bordet er et spillebord. Håper også du kan bevare uten å male (jeg er ingen tilhenger av 400 liter hvitmaling klasket over alle møbler og flater, he, he....).
En god dag til deg - Liv

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Så heldig du er som har fått så masse fint! Krukken er vel en sjeldenhet?
Jeg kost meg med interessant lesing om gården deres. Artig å finne ut hvordan det var før i tiden. Så kjekt å få bilde av plassen deres som viser hvordan det så ut før!
Så har jeg med interesse lest om Egersund fajansefabrikk:-) Jeg samler også på disse skålene og har også muggen som du viser. Men du for en stor samling du har! Jeg lot nettopp noen skjønne, runde smørebrikker fra Egersund passere. Kan tro jeg angrer på at jeg ikke kjøpte dem:-( Typisk meg.
Tusen takk for koselig hilsen og ha en riktig fin kveld på det koselige bruket deres!
klem fra Hjørdis

Mira sa...

så heldig du var da! Snill giver, vet vel at du tar vare på tinga! Flott spillebord, har to slike her også de har ei morsom historie! Men den får eg fortelle ein anna gang.

Flott krukke, Godt du fikk "Ei ny".

Klem fra meg.

Sjova sa...

Du så gøy å få noko slikt! Verkelege skattar, det der;-)Sikkert moro for giveren at du set så pris på det også, og ikkje minst kjem til å bruke det!

Trur barnerommet blir bra etterkvart, ja. Og prøver å trene meg på å slappe av, er forferdeleg ivrig etter å få gjort alt mogleg, men ser at eg må nok tenkje litt meir på meg sjølv, ja!
Så takk for at du minte meg på det;-)

Spennande er det iallefall!

Framleis god veke til deg, klem

Legg inn en kommentar