torsdag 3. februar 2011

Historiske fliserVakre Hjem og Interiør og Gamletrehus har en spennende konkurranse gående om dagen der du kan vinne fantastisk flotte fliser fra Historiskefliser.no . Konkurransen finner du her .
Min favoritt er denne som heter "Liten norsk stjerne" - den hadde nok blitt fin i gangen vår. En får bare krysse fingrene og håpe ;0)

6 kommentarer:

Gamletrehus.com sa...

En liten hemmelighet til deg :)
Min favoritt er portugisisk blå/grå

Hilsen fra han som lager dem :)
Sven Erik

Hvit Villa sa...

Akkurat disse står på min ønskeliste til gangen også! Nyyydelige!

n o r d i n g å r d e n sa...

Hej, vilket vacker blog du har och hem! Kul att du lämnde mej en hälsning!

Oj vilken fin bild med den ljust blå dörren och så vackert kakel, det skulle nog bli fint i hallen, bordet nedan var otroligt vackert och helt perfekt i färgen!!

Min tapet säljs i allra högsta grad, den tillhör en gammel upplaga men DURO har den. Duros gammelsvenska, "Soltorp" 015-01

Lycka till! Mari.

Blått til lyst sa...

Takk for hyggelig kommentar. Jeg tar rosen til meg, for det var nok jeg som fikk trukket om møblene i denne fargen i 1982. Det er det tredje trekket møblene har hatt siden 1929, og i 1982 var de ikke trukket om siden 1947...
Flisene er flotte, og om jeg hadde hatt en gang å legge fliser i, ville liten norsk stjerne vært en klar favoritt. Jeg har kikket på flisene i flere blad og på nettet, og misunt dem som skal legge fliser nå.
Lykke til!
Liv

Sjova sa...

Fantastik fine flisar,ja! Har planer om å leggje noko liknande i gangen kons, kanskje eg må slenge meg på konkurransen då?!
Gøy du har lese reportasjen, må jo innrømme det var moro å sjå eiget arbeid på trykk, ja;-) Dykkar heim kjem au garantert i interiørblad- blir så bra!

Mia, New Room Interior sa...

De er kjempeflotte!!! :-) Ha en fin kveld og ny uke!! Klem

Legg inn en kommentar