fredag 10. desember 2010

På skattejakt...

Kulde og dermed liten fremdrift i restaureringsarbeidet gjør at det blir mange "bruktfunn-innlegg" for tiden, men dette vil forhåpentligvis jevne seg ut etterhvert...
Måtte bare dele litt bilder av fangsten fra forrige helg da jeg var så heldig å få gå på skattejakt på en gammel gård som skulle tømmes. Hadde det ikke vært så kaldt inni huset, hadde jeg vel vært der enda!
Det var virkelig som å gå på skattejakt, selv om det sikkert er delte meninger om det er skatter eller skrot jeg fikk med meg hjem.Dette fine blikkspannet har vært brukt til å oppbevare sukker i, men for øyeblikket gjør det tjeneste som "juletrespann".Min ønskeliste er kanskje ikke helt som andres, men en slik vekt har stått ganske høyt på den listen.


Det har i grunnen et uttrekkbart syskrin gjort også... Når det i tillegg er fyllt til randen med trådsneller i tre, gamle bokser fulle av knapper og mye annet sytilbehør må en jo si seg fornøyd.Det som har kikket innom her før lurer kanskje på hva jeg skal med så mange kakebokser. Jeg har ikke planer om å fylle alle, men de gjør seg ganske bra som pynt på kjøkkenet eller i spiskammerset også da.
Gammel salmebok og en eventyrbok i miniatyr, begge med gotisk skrift.

Litt gammel fajanse og en kjempeflott pidestall fikk vi også klemt inn i bilen, og
da var jeg nesten uten følelse i fingrene av kulde. Ikke noe spøk å gå på skattejakt i et hus fra 1890 på vinteren, men du verden så moro :0)
Tusen takk for koselige kommentarer på det forrige innlegget her!
Ønsker dere alle en koselig førjulshelg!1 kommentar:

Stines Landstil sa...

Så herlige skatter du har funnet.
Må jo være en drøm å gå på skattejakt i et gammelt hus...sukk... :))

Ha en fortsatt fin lørdagskveld.

Klem Stine

Legg inn en kommentar