mandag 22. oktober 2012
Loftstua begynner endelig å ta form, og etter siste arbeidsøkt gjenstår det det et strøk maling på gulvet, litt listing...
...og pussing av pipa. Den står nå som en gedigen skamplett  her på stua som har blitt riktig så lys og fin etter at vegger, tak, dører og nå gulvet fått et strøk maling. Her oppe har vi byttet noen gulvbord pga. råte, og da måtte vi male gulvet. Vi har brukt "Morgendis" på gulvet, som på soverommet, og på veggene har vi brukt "Stratus" som i gangen. Denne fargen så mye gråere ut på prøven, men her hos oss har den blitt lyseblå. Ikke helt etter planen, siden vi har en annen lyseblå farge på kjøkken og soverom, men den er såpass fin at den får duge likevel.
Veggen til høyre her på loftstua har blitt trukket litt fram i forbindelse med byttingen av gulvbord. Dette gjorde at plassen her blir mer bruksvennlig, og bonusen er at vi fikk isolert veggen samtidig. Panelen er gjenbruk fra den ene stua nede (som vi forresten lurer på å tapetesere - kommer tilbake med valg av tapet senere...), og den passet fint her oppe siden den er håndhøvlet som
resten av panelen.
 
 
 
 

Det har ikke blitt gjort så mye utendørs i høst pga mye regn, så det var greit å få en solskinnsdag der en fikk tettet det som må tettes før vinteren kommer. (Arbeidsdagen avsluttes ikke før mørket faller på, noe som vises på bildene..)
 
 
 
 

Det har som sagt vært vått i Lunden den siste tiden, og når sola da endelig kommer fram blir det fine fotomotiv av det.
 
 
 
 
I morgen kommer det elektrikere til oss, så nå blir det snart varmere og lysere tider i Lunden!
 Skal bli godt å slippe hansker når en maler ;o)3 kommentarer:

Hulda sa...

Flott på loftet. Liker detaljene og det fine skråtaket. Virkelig et hus med karakter. Likte fargene godt også.

Anonym sa...

Hei!
Jeg synes det er så spennende å følge oppussingen deres, spesielt fordi dere holder på med akkurat det vi gjør, nemlig bringe liv tilbake til et gammelt hus :)
Derfor har jeg gitt dere en aldri så liten utmerkelse (se bloggen min). Lykke til videre! Syns det er spennende å følge prosessen deres :)
- Hilde -

Gamlestogo sa...

Hei :-)
Tusen takk for veldig hyggelig kommentar inne på Gamlestogo!! Veldig moro at du vil følge med videre :-) Det var stas :-)!!!
Dere har en veldig flott blogg som jeg har kost meg mye med å titte innom :-)
Jeg legger meg til som følger så er jeg sikker på å ikke gå glipp av noe :-)

Må du ha en fin kveld!
Ingrid :-)

Legg inn en kommentar