tirsdag 22. mai 2012

BruktfunnIngen loppemarkeder på meg så langt i år, men det gjør ikke så mye når jeg kan finne så mye fint på bruktbutikken, ofte til lavere pris enn på loppemarkedene...
Denne gamle, franske skålen fikk jeg for bare 35 kr!
Fløtemuggen er fra Stavanger Flint, og den lille skålen fra Villeroy & Boch fikk
 jeg for henholdsvis 35 og 15 kr.


  


Det beste var likevel at jeg endelig fant filleryer av den gode, gamle sorten og det i fine farger! Sånne har jeg lett etter lenge til å ha i Lunden, men jeg har ikke hatt hellet med meg før nå.


 


Ryene var i god stand, og jeg rasket med meg tre stykker i frykt for at det er lenge til neste gang jeg har sånn flaks ;o) De kostet bare 50 og 25 kr stykke, alt etter lengde, så det var overkommelig.


 


 
6 kommentarer:

Hulda sa...

Ja, her har du vært heldig. Flotte loppe/bruktfunn. Så fint presentert i de skjønneste bilder. Filleryene er helt herlige, så fine farger i dem. Falt også veldig for den skjønne muggen og bollene. Lekkert!

Maria - Min oldemors hus sa...

Så heldig du er som har en så flott (og rimelig) bruktbutikk i nærheten. Bildene dine er i tillegg veldig inspirerende. (",)

KKvinneblogger sa...

Gratulerer med mange fine bruktfunn!
Nydelig bolle. Og en mugge i det mønsteret har jeg faktisk :)

Mattisheimen sa...

Oj, det var billig, det! =) Heldige du som har en billig bruktbutikk i nærheten. Den bollen var kjempesøt, og de filleryene kunne jeg gjerne ha tenkt meg.

Ha en fin kveld!

Klem Renate

Gamlestogo sa...

Nydelige filleryer! Så heldig du har vært!

Maris Gyngestol sa...

Så mye fint til en billig penge! Lekre filleryer altså!! :)

-Mari

Legg inn en kommentar